Sisältöön »

19.-25.8.2024

Forssan Mykkäelokuvayhdistys ry

Forssan Mykkäelokuvayhdistys ry:n tarkoituksena on mykkäelokuvataiteen tunnetuksi tekeminen ja kehittäminen sekä elokuva-alan edistäminen. Yhdistys on korjannut ja ylläpitää yhtä Euroopan vanhimmista toimivista elokuvateattereista (1906). Teatteri on myös digitoitu nykypäivän haasteisiin. Yhdistys on ollut perustamassa kansainvälisiä Mykkäelokuvafestivaaleja Forssaan ja järjestänyt niitä vuodesta 2000.

Tue toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi

Liity Forssan mykkäelokuvayhdistys ry:n kannatusjäseneksi ja tuet samalla yhdistyksen tekemää tärkeää toimintaa. Liittyminen maksaa 25€. Esimerkiksi tänä vuonna yhdistyksen jäsenet pääsevät Elävienkuvien teatterin näytöksiin 2€ alennuksella lipun normaalihinnasta (Mykkäelokuvafestivaaleilla 3€ lipun hinnasta). Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Laskun lähetämme sähköpostitse tai postitse. Jäsenyys astuu voimaan kun 25€ suoritus näkyy tilillämme. Jäsenmaksu lähetetään automaattisesti seuraavina vuosina, ellei jäsenyyttä erikseen pureta.

Täytä alla oleva lomake. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Yleistä festivaaleista:

 

Festivaalin järjestää Forssan mykkäelokuvayhdistys ry

Forssan Mykkäelokuvayhdistys toimii alueellisena elokuvakeskuksena. Tehtäviin kuuluu mykkäelokuvataiteen tunnetuksi tekemisen lisäksi elokuva-alan ja kulttuurin edistäminen. Tätä tarkoitusta yhdistys pyrkii toteuttamaan järjestämällä mykkäelokuvajuhlia, elokuvaesityksiä, keskustelutilaisuuksia, antamalla julkilausumia, harjoittamalla julkaisutoimintaa, restauroimalla mykkäelokuvia, tarjoamalla elokuvien harrastajille opastusta ohjausta ja yhteistyötä sekä kehittämällä elokuva-alaa muilla samankaltaisilla toimilla.  Tämän lisäksi pidämme toiminnassa maamme vanhinta (1906) elokuvateatteria. Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksemme.

Liity

Yhteistyössä:

 
OP Lounaismaa
Forssan kaupunki
LounaPlussa ry
Euroopan unionin osarahoittama
Hämeen kulttuurirahasto
Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Punamusta