Sisältöön »

21.-27.8.2023

Il gigante delle Dolomiti

 
Il gigante delle Dolomiti
 

1927 • Guido Brignone • 92 min
pe 25.8.2023 klo 17:00 osta liput »

 

IMDB

 

Maciste vuoriston sankari

Italialaisten rakastama voimamies kesytti maailmansodan aikana Alpit (Maciste Alpino, 1916). Nyt hän seikkailee Dolomiittien kauniissa vuoristossa, jossa pieni vuoristokylä on yhtäkkiä muuttunut teollisuusvakoilun keskipisteeksi. Tätä Maciste ei voi sietää ja kun kaiken lisäksi hänen rakkaansakin ajautuu tapahtumien pyörteeseen, on asiat palautettava oikeaan malliinsa. Vuonna 1914 Cabiriassa uransa aloittanut Bartolomeo Pagano on Macisten roolissa varma ja vakuuttava.

 

saestys-minni-ilmonen.jpg

Säestys

Minni Ilmosen orkesteri

Minni Ilmonen on säveltänyt musiikkia radio-, televisio-, elokuva-, teatteri-, tanssi- ja konserttiproduktioihin. Minnin orkesteri on nähty aiemminkin säestämässä mykkäelokuvia Forssassa. Kokoonpano vaihtelee elokuvien mukaan.

  • Minni Ilmonen, viulu, koto
  • Jari Komulainen, harmonikka, huuliharppu
  • Aarni Häkkinen, baritonitorvi ja pasuuna
  • Pietari Padilla, piano

Kuva: Matti Kaisanlahti

Lue lisää

 

Yleistä festivaaleista:

 

Festivaalin järjestää Forssan mykkäelokuvayhdistys ry

Forssan Mykkäelokuvayhdistys toimii alueellisena elokuvakeskuksena. Tehtäviin kuuluu mykkäelokuvataiteen tunnetuksi tekemisen lisäksi elokuva-alan ja kulttuurin edistäminen. Tätä tarkoitusta yhdistys pyrkii toteuttamaan järjestämällä mykkäelokuvajuhlia, elokuvaesityksiä, keskustelutilaisuuksia, antamalla julkilausumia, harjoittamalla julkaisutoimintaa, restauroimalla mykkäelokuvia, tarjoamalla elokuvien harrastajille opastusta ohjausta ja yhteistyötä sekä kehittämällä elokuva-alaa muilla samankaltaisilla toimilla.  Tämän lisäksi pidämme toiminnassa maamme vanhinata (1906) elokuvateatteria. Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksemme.

Liity

Yhteistyössä:

 
OP Lounaismaa
Forssan kaupunki
Punamusta
Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Taiteen edistämiskeskus